Prijzen gietvloeren

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van een groot aantal factoren. Het oppervlak, de ondergrond, de locatie, het type gietvloer en het aantal lagen dat moet worden aangebracht.

Iedere laag heeft een dag nodig om te drogen. Hierdoor duurt het gieten van de vloer al snel enkele dagen. De arbeidskosten bij een vloer van vijf lagen zijn dan ook hoger dan een vloer die bestaat uit twee lagen. En hoe groter het oppervlak, hoe goedkoper de prijs per vierkante meter. Hieronder vindt u een  prijsindicatie voor diverse gietvloeren.

Epoxy gietvloer

Toepassing: magazijn, werkplaats, industrie, balkon e.d. Deze vloer bestaat meestal uit twee lagen, namelijk de primer en de gietvloer. Bij een oppervlakte van 50 m2 is de prijs circa € 37,- en bij 80 m2 € 31,- per vierkante meter.

Polyurethaan gietvloer

Toepassing: kantoor, winkel, natte ruimte, scholen e.d. Dit type vloer wordt vaak met 3 lagen opgebouwd; de primer, de gietvloer en de lak. Bij een oppervlakte van 50 m2 is de prijs circa € 48,- en bij 80 m2 € 38,- per vierkante meter.

Niet verkleurende Polyurethaan gietvloer

Toepassing: woning, winkels en kantoor. Een vloer die veelal bestaat uit 4 lagen; de primer, de gietvloer en twee lagen lak. Bij een oppervlakte van 50 m2 is de prijs circa € 77,- en bij 80 m2 € 61,- per vierkante meter.

Epoxy coating

Toepassing: magazijn, parkeergarage, galerij e.d. Bestaat meestal uit 2 lagen coating. Bij een oppervlakte van 80 m2 bedraagt de prijs circa € 18,- en bij 120 m2 € 13,- per vierkante meter.