Toepassingen

Gietvloeren hebben het voordeel van een harde vloer, maar zijn in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tegelvloer zeer 'zacht'.

Met een gietvloer worden alle ruimtes als eenheid met elkaar verbonden. En heeft u de keuze uit een haast oneindige hoeveelheid kleurstellingen. Daarnaast biedt een gietvloer nog veel meer voordelen.

Zacht, elastisch en geluiddempend

Gietvloeren zijn extreem hoog belastbaar en slijtvast. U heeft geen last van beschadigingen doordat u iets uit uw handen laat vallen. De elasticiteit zorgt ervoor dat de vloer ook erg comfortabel is. Daarnaast is een gietvloer bijzonder geluiddempend.

Waterdicht

Een gietvloer past prima in de woonkamer, de keuken, in de slaapkamer en in de aangrenzende badkamer. De vloer is volledig waterdicht en kan ook uitstekend als vloer in de douche aangebracht worden.

Schoon

Vetspetters, voedselresten en vuile voeten zijn geen enkel probleem voor uw gietvloer. Met een vochtige doek neemt u snel al het vuil af. Vetspetters trekken er niet in!

Warm

Met een gietvloer heeft u minder last van koude voeten omdat de vloer altijd aangenaam warm aanvoelt. En is het erg koud? Een gietvloer gaat uitstekend samen met vloerverwarming.